Aanbod

Als je kindje niet wil slapen, is dit uitputtend voor het gehele gezin en de stap om hulp te zoeken is daarbij enorm groot. Als kinderslaapcoach met een achtergrond als verpleegkundige, bekijken we samen de mogelijkheden wat bij jullie als gezin past.
Jullie kennen jullie kindje en gezin het beste en elk kindje is uniek, dus ik werk met verschillende, succesvolle methodes. Samen kiezen we de aanpak die goed voelt en aansluit bij de behoeften en opvoedingsstijl van jullie gezin.

We plannen een kennismakingsgesprek om te bespreken tegen welke uitdagingen met betrekking tot slaap jullie aanlopen en waar jullie hulp bij willen. Op basis hiervan komt er naar boven welk pakket het beste bij jullie past.

Willen jullie zelf aan de slag met het slaapplan of willen jullie juist die stok achter de deur en willen jullie graag mijn begeleiding en feedback? Jullie kiezen het helemaal zelf.
Som is een persoonlijk traject niet nodig is omdat jullie kindje bijvoorbeeld wel zelfstandig in slaap kan vallen maar het gehele ritme niet lekker loopt. In dit geval hebben jullie meer aan een (video)consult.

Slaapcoachings
pakketten
4 maanden t/m 5 jaar

Persoonlijk traject

Met intensieve persoonlijke begeleiding gaan we samen aan de slag voor meer slaap. Je stok achter de deur. 
– 14 dagen

€419

DIY Slaaptraject

Meest gekozen

Een volledig zelfstandig (DIY) traject waarbij je zelf voor meer slaap aan de slag gaat.
 

€239

Slaapconsult

Voor die ene slaapvraag. Perfect geschikt als er één specifiek probleem speelt en het slapen niet helemaal loopt zoals je hoopt. 

€89

Mailconsult

Voor al jouw antwoorden op je slaapvragen. Met slaapadvies op maat! 

€69

Let's Talk

Slaapcircus helpt jou, om van jouw kindje, een schone slaper te maken. Zodat je weer alle energie terug krijgt en je weer kan richten op de fijne dingen zonder vermoeid te zijn en tijd te hebben voor jezelf. 

Plan nu een kennismakingsgesprek van 15 minuten om te bekijken of ik jou kan helpen. 

Liefs, Sanne