Over mij

Ben jij ook helemaal klaar met jouw circusartiest?  I got you! 

Pats, daar valt Lex zijn speen weer op de grond. Huilen. Ik vlieg uit bed en met een half slapend hoofd zoek ik zijn speen in het donker. Gevonden. Lex slaapt weer verder voor een uur. Daarna is het weer hetzelfde verhaal. 

Uren struinen op het internet met zoektermen en vragen zoals; speen afleren, waarom slaapt mijn kind slecht, hoeveel dutjes doet een 4maanden oude baby per dag? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik heb, tegen mijn principes in, toch maar een boek gelezen en ook advies gevraagd aan anderen. Onzeker werd ik ervan. Het was voor mij overweldigend, alle informatie die op het internet te vinden is. Op elke site las ik iets en dat bundelde ik samen, maar uiteindelijk paste deze puzzelstukjes niet in elkaar. Want appels vergelijk je ook niet met peren, toch? 

Concentratieproblemen op het werk, de puf niet hebben om de deur uit te gaan of ruzie krijgen met je partner om iets kleins. Gebroken nachten hebben een enorme impact op je gezin. Lijkt het alsof je jezelf hoort praten? Goed nieuws; want je kindje kan goed gaan slapen en je hoeft geen vermoeide ouder te zijn!  

How It All Began

Ik ben Sanne, moeder van twee kinderen (dit klinkt oud).
Lauren 4 jaar en Lex 1,5jaar. Ik ben Nederlandse, (geboren en getogen in Dongen), maar woon na een geslaagde Tindermatch in Lier, België.

Ik werk bij KLM als stewardess en ik weet als geen ander wat slecht of weinig slapen met een mens kan doen. Mijn baan kwam op de tocht te staan in verband met de Corona crisis. Met een achtergrond als HBO-Verpleegkundige ben ik weer opzoek gegaan naar waar ik heel gelukkig van werd, de zorg voor anderen. Door mijn passie voor zorg, jetlags en mijn eigen slaapartiest, raakte ik geïnteresseerd in slaap.  

Als baby- en kinderslaapcoach ben ik opgeleid aan ‘ The Family Sleep Institute’  en behandel ik slaapproblemen met een Evidence-based en holistische benadering. Slaap is wetenschap. 

Ik werk met diverse slaapcoachingstechnieken en daarom bekijken we samen welke stijl bij jou of jullie als gezin past. Vergelijk jezelf niet met anderen, elk gezin is anders en heeft een andere opvoedstijl. Daarom focus ik niet op een slaapcoachingstechniek. 

Ik heb je graag aan een op maat gemaakt, persoonlijk slaapplan om zo je kindje (en jezelf!) aan meer slaap te helpen. Ik ben erg betrokken en wil dat je de slaapdoelen behaalt. Daarnaast ben ik er voor je op de moeilijke momenten, je cheerleader ; )

Let's Talk

Slaapcircus helpt jou, om van jouw kindje, een schone slaper te maken. Zodat je weer alle energie terug krijgt en je weer kan richten op de fijne dingen zonder vermoeid te zijn en tijd te hebben voor jezelf. 

Plan nu een kennismakingsgesprek van 15 minuten om te bekijken of ik jou kan helpen. 

Liefs, Sanne